Вакуум

Вакуум

Вакуум

30 минути релаксация във вакустайлъра – космическата апаратура, патент на немския концерн „Вайерганс“ е безпорно най – лесния начин да си починем. Методът е известен като пулсираща вакуум терапия – въздействие върху долната част на тялото, редувайки нормално и ниско налягане. Подобрява лимфо и кръво обращението. Подпомага лимфния дренаж и микроциркулацията, има отслабващ, тонизиращ и антицелулитен ефект.

Процедурите се прилагат в случай на целулит, локални мастни натрупвания, слаба съединителна тъкан, умора или подути крака, разширени вени. Вакустайлърът влиае положително на кръвоносните съдове, съединителната тъкан и лимфната система, снабдява кръвта с кислород и се бори успешно с целулита, лимфните отоци, варикозните вени, т. нар. диабетни крайници, артериалните проблеми и други.

Хипербарика Ви предлага: 30 минути почивка от ежедневието! Вакустайлърът отнема напрежението от краката и намалява стреса в тялото си! Пълна релаксация за тялото и ума.

VACUSTYLER решава проблемите на фигурата, които трудно се повлияват само със спорт.

VACUSTYLER е една от новите патентовани технологии на Weyergans High Care, която е разработена съвместно с Германския аерокосмически център в Кьолн и NASA.

VACUSTYLER работи като второ сърце, като създава отрицателно и положително налягане. По време на негативното налягане се предизвиква вазодилатация. Мускулатурата, тъканите и органите се снабдяват с кислород и хранителни вещества. Подобрява се кръвообращението и в най – малките капиляри. Вследствие на настъпилата дилатация на вените и лимфните съдове, в тях постъпват крайни продукти на обмяната на веществата и натрупаните течности. В следващата фаза на положителното налягане – лимфните съдове и вените са във вазоконстрикция. Бързата промяна на положително и отрицателно налягане не само тренират съдовете, но и обезпечават усвояването на хранителните вещества и кислород и превръщането им в крен продукт на метаболизма, което подпомага оздравителния процес.

Това повишава рН на средата, подобрява ензимната активност, укрепва съединителната тъкън и осигурява лифтинг ефекта, както за тялото, така и за лицето.

Принципа на действие на VACUSTYLER се основава на промяна в налягането. При отрицателното налягане, кръвта и кислорода се насочват към третираните части (зоната на краката). При повишеното налягане използваната кръв и шлаки чрез вените и лимфните съдове се транспортират в посока на торса.

Апаратът VACUSTYLER се препоръчва за лечение и профилактика на целулит, разширени вени, лоша циркулация в долните крайници, възстановяване на еластичността на съединителната тъкан и подобряване на общото здравословно състояние. Процедурата е приятна и не изисква големи разходи на време и усилия.

Разполага с предварително програмирани процедури, но дава възможност за индивидуални настройки спрямо нуждите на клиента.

Резултат: Перфектно скулптурирано тяло със стегната кожа и без целулит.
Ефектите на терапията с интермитентно налягане:

Подобряване и възстановяване на микроциркулацията – разширяване на стеснените или запушени капиляри,насищане на тъканите с кислород, предотвратяване на гангрена – възможно е да се избегне ампутация на крайници, за подобряване на сърдечно – съдовата и мозъчна дейност, както лечение на дистрофични язви, фистули, рани, ускорена рехабилитация след пластична хирургия.
Лимфодренажен – ускоряване на лимфния ток и детоксикация на клетъчно ниво.
Повишаване на метаболизма – подобряване на метаболизма на мазнините, ускоряване на обмяната на веществата, повишават нивата на кислород в тъканите.
Възстановяване на структурата на съединителната тъкан – повишаване на рН на тъканите в алкална посока , повишена активност на протеолитични и други ензими, включително ензима колагеназа. Възстановяване на колагена и еластина – подобряване на еластичността на кожата, на стените на кръвоносните съдове, ставни връзки, мускулната тъкан.

Да използваме научните постижения за подобряване на нашето здраве и благополучие!
Капсулата Vacustyler успешно работи в над 50 страни! Заема важно място в рехабилитацията и Medical Wellness !