Хашимото

хашимото

Научете как хипербарната кислородна терапия може да помогне при Хашимото

Тиреоидитът на Хашимото е автоимунно състояние от което страдат много хора. Някои от хората имат проблеми с автоимунитета, имат инфекции и / или възпаления, които могат да доведат до автоимунен проблем. Има няколко начина да помогнете на човек, който има автоимунно заболяване като Хашимото. Подпомагането на имунната система и намаляването на възпалението може да помогнат.

Един лесен начин да заздравите имунната система на човек е с кислородна терапия. Когато увеличите оксигенацията на имунната система, тя може да помогне да се убият бактерии, вируси, гъбички и т.н., които могат да допринасят за автоимунитета. Хипербарният кислород може да намали възпалението, да балансира имунната система, да повиши нивата на енергия и да подобри мозъчната функция.

Друг начин да помогнете на някой с Хашимото е чрез подобряване на диетата.

Насочваме хората към диета от автоимунен палео тип, когато има автоимунитет при щитовидната жлеза.
Бях диагностицирана с Хашимото преди много години. Спомням си каква беше борбата все едно беше вчера! Имах увеличено тегло, косопад, мозъчнa мъгла и много проблеми със съня. След като започнах да подсилвам имунната система, включително да науча как хипербарната кислородна терапия може да помогне и да коригирам диетата си, започнах да виждам, че антителата тръгват надолу в лабораторните изследвания.

Хипербарната кислородна терапия може да помогне при голям брой симптоми и състояния. Струва си да се опитаме при хората с Хашимото! Кислородната терапия може да бъде изключително полезна при почти всеки! Отнема само само 1 час няколко пъти седмично. Можете да подремнете, да четете, да се молите, да пеете, да говорите по телефона или да играете игри на вашия таблет, докато тялото ви получава кислородна терапия.